Haslum sterkest – Haslum

Haslum sterkest

Haslum slo Viking hele 34-24 etter å ha ledet 15-14 til pause.

Lagene fulgte hverandre tett de første 30 minuttene. Vegard Samdahl var god og bidro sterkt til at Haslum ikke hang så godt sammen bakover som ønsket. Gode pådrag og smarte innspill sørget for mange Viking mål. I tillegg viste Joar Gjerde med prikkskyting hvorfor Hedin har tatt han med på samling. Kente og Erlend svarte på vegne av Haslum i angrep, og Erlend ga Haslum en 15-14 ledelse rett før pause.

Trener Skarpsno var ikke fornøyd med hvordan forsvaret fungerte før pause. Da hadde også Kente blitt sendt i dusjen etter å ha pådratt seg tre 2 minuttere.

Da Kente var borte og Anders Røe var hjemme med skadet ankel måtte Skarpsno sy sammen andre forsvarsalternativer. Og det ble en bra skreddersøm. Det offensive forsvaret satte Viking sitt angrep helt ut, og Trond Tjemsland tok flere skudd i mål. Utover andre omgang dro derfor Haslum sakte men sikkert fra, og sikret seg til slutt en 10 måls seier.

Haslum gratulerer debutanten Anders Morken med kampens siste mål.