Årets første seier i Rema 1000-ligaen – Haslum

Årets første seier i Rema 1000-ligaen

Haslum – Drammen 34 – 29 ( 14 – 14 ). Endelig kom årets første poeng i Rema 1000-ligaen.

Det har vært en tøff åpning på sesongen for Haslum. Etter de fire første kampene sto Haslum med fire tap, og det var ingen enkel oppgave i dagens hjemmekamp da Drammen kom på besøk til Nadderud Arena.

Første omgang var preget av jevnt spill hvor lagene matchet hverandre godt. Vi ledet en periode med to mål, men lagene gikk til pause på stillingen 14-14.

I andre omgang skulle Haslum endelig få vise hvilket potensial som bor i dagens spillergruppe. Haslum leverte et forsvarsspill som skapte store problemer for gjestene, og med en god Nikolai Wiig i mål, fikk vi også løpt inn noen enkle mål i kontringsfasen.

Det var ikke bare forsvaret som fungerte bra i dag; angrepsspillet var preget av både variasjon og presisjon. Flere spillere leverte solide prestasjoner fremover. Kaptein Vegard spilte en strålende kamp og noterte seg for ti mål. Herman Solberg bidro med fem mål og ti målgivende pasninger, og han satte opp flere av spillerne rundt seg i gode situasjoner.

Flere spillere viste seg frem i dag. Forsvarssjef Håvard Johannesen leverte en meget god kamp bakover, sammen med David Valderhaug. Begge bidro også godt fremover, med Håvard som scoret fire mål, og David som noterte seg for syv mål.

Vår beste spiller i dag var Nikolai Wiig, som leverte 15 redninger og hadde en redningsprosent på 34%.

Takk til alle som tok turen til Nadderud Arena i dag! Vi håper dagens seier ga mersmak, og at vi ser dere igjen neste gang.