Vær med å gjøre dråpen om til selve havet! – Haslum

Vær med å gjøre dråpen om til selve havet!

Haslum HK jobber for å bli i Rema 1000 ligaen. Årets 9. plass i serien sikret ligaplass for neste år og videre sportslig satsning, men for å beholde plassen må også det økonomiske på plass.

Vi har gjennom flere år slanket klubben med reduksjon av spillerlønninger, kostnadskutt på reiser og utstyr og nå sist avvikling av våre fast ansatte. Pr nå drives Haslum HK på frivillig basis, dvs av folk som brenner for klubben, men som også har en vanlig jobb på dagtid.

Skal Haslum fortsette å ha et herrelag i øverste liga i Norge, må vi få tilskudd av penger. Kun på den måten kan vi fortsette å drive klubben forsvarlig og gi trygghet til spillere og trenere.

Vi håper det finnes noen der ute som har mulighet til å hjelpe oss å få til det. Noen som sammen med oss ønsker at det skal fortsette å være et herre elitelag i Bærum. Et lag og en klubb som byr på mer enn bare 2×30 minutter med god håndballunderholdning pr kamp.

Haslum HK er et lag som er forbilder for yngre håndballspillere i Haslum, men også i naboklubber. Et lag hvor spillerne er trenere og faddere for yngre lag. Et lag av mange lokale spillere med jobber på skoler, barnehager og SFO. Og en klubb som er et «hjem nr 2» for mange flere enn spillerne selv.

Frivilliggruppen til Haslum HK har lange tradisjoner og består av et bredt spekter av folk. Vi har selvfølgelig foreldre av spillere, men også besteforeldre, eller foreldre av tidligere spillere. Vi har moppere fra ViVil med over 20 års erfaring på banen. Vi har tidligere spillere og pensjonister. Alle disse bruker mye tid i hallen og har klubben som sosialt møtested.


Alt dette kan forsvinne.

Det jobbes med å skaffe flere sponsorer i et marked som har tørket ut etter at landet åpnet igjen, men som vi håper gir resultater over tid. Vi jobber også med diverse søknader om støtte. Gutta jobber dugnad for å bidra selv. Senest la de gulv for Norges Håndballforbund på Gjensidige Cup på Jordal. Alle bidrag, store og små, bringer oss nærmere målet.

Vil du være med å gjøre «mange dråper små om til et stort hav»?

Slik kan du hjelpe:

Lyst til å gi et bidrag på direkten? Haslum Håndballklubb VIPPS nr #14889

Følg med på Haslum HK sine sider for mer!

Du kan også kontakte oss på arrangmenthk@haslumhandball.no

Fra håndballskolen i vinterferien, foto: Hege Bjanes
Autograf-signering er gøy for store og små, foto: Hege Bjanes
Frivilliggruppa i arbeid, foto: Hege Bjanes
Innløp før kamp, foto: Hege Bjanes
La oss fylle hallen igjen! Foto: Hege Bjanes