Haslum Håndballklubbs vare- og draktauksjon – Haslum

Haslum Håndballklubbs vare- og draktauksjon

Kjære Haslum-fans og støttespillere!

Vi er begeistret for å kunngjøre at Haslum HK vil gjennomføre en spennende vare- og draktauksjon! Dette er din sjanse til å sikre deg unike varer og eksklusive drakter, samtidig som du støtter ditt favorittlag.

Variert utvalg av varer:

Vi har samlet en rekke interessante varer som vil være tilgjengelige på auksjonen, alt fra praktiske verktøy til verdifulle tjenester som advokathjelp og inspirerende foredrag. Uansett hva du leter etter, har vi noe som vil fange interessen din!

Unike drakter:

Ikke gå glipp av sjansen til å eie en del av håndballhistorien! Alle spillerdraktene til Haslum HK sine spillere vil være tilgjengelige på auksjonen, sammen med noen ekstra spesielle drakter fra landslagspillere. Dette er en enestående mulighet til å få tak i autentiske og signerte drakter som vil være en stolt del av din samling.

Hold av datoen:

Auksjonen er nettbasert og åpner lørdag 13. april. Sett av datoen i kalenderen din og vær klar til å by på dine favorittvarer og drakter!

Støtt ditt lag:

Ved å delta i vår vare- og draktauksjon, bidrar du direkte til Haslum HKs suksess. Din støtte er uvurderlig for å hjelpe oss med å fortsette å levere topp ytelse både på og utenfor banen.

Hold øynene åpne for mer informasjon og detaljer om auksjonen! Sammen kan vi gjøre denne auksjonen til en suksess og styrke Haslum Håndballklubbs fremtid.