Tap for seriemester Kolstad – Haslum

Tap for seriemester Kolstad

Haslum – Kolstad 33 – 40 (15 – 22). Det var over 1000 tilskuere som hadde møtt opp for å se oss i Haslum prøve oss på seriemesteren Kolstad. En vanskelig oppgave, når Kolstad-laget har landslagsspillere i så og si alle posisjoner.

Vi fikk ingen god start på kampen, Kolstad tok kommandoen fra start og ledet med syv mål etter 15 minutter spilt. Herifra og til pause klarer vi å matche Kolstad, og vi går til pause syv mål bak , stillingen er 15-22.

Vegard Sørlie Tennfjord og Stig Tore Moen Nilsen, Foto Hege Bjanes

Det er ingen enkel oppgave å skulle angripe en andre omgang syv mål bak serielederen, men gode keeper prestasjoner av Oskar Lindell og mye bra angrepsspill fører til at den andre omgangen blir jevnt. Vi matcher Kolstad i den andre omgangen, som ender 18-18 som gjør at sluttresultatet blir 33 – 40 til Kolstad.

Haslum beste spiller ble Oskar Lindell, mens Stig Tore Moen Nilsen med 7 mål og Herman Solberg med 6 ble Haslums mestscorende mot Kolstad.

Oskar Lindell, Foto: Hege Bjanes

Dessverre for Haslum gikk ikke resultatene som vi hadde ønsket i de andre kampene i Rema 1000-ligaen, det ender derfor med en 9.plass i årets seriespill, og med det ingen plass i sluttspillet. Med det rettes alt fokus inn mot neste sesong, der vi ønsker å fortsette å bygge på årets sportslige fremgang.

I pausen ble det også rettet ekstra fokus mot en i støtteapparatet til Haslum, da Terje «Halvi» Halvorsen fikk anerkjennelse for den jobben han har lagt ned for Haslum i over 20 år da han ble tatt opp i Haslum HKs Hall of Fame.

Terje Halvorsen, Foto: Hege Bjanes

Tusen takk til alle de som møtte opp i Nadderud Arena i går for å støtte oss i kampen mot Kolstad, vi håper å kunne se alle dere på tribunen ved neste mulighet.