Ikke gode nok mot ØIF Arendal – Haslum

Ikke gode nok mot ØIF Arendal

ØIF Arendal – Haslum 37 – 32 (15 – 14). Onsdagens bortekamp mot ØIF Arendal ender dessverre med et 5-måls tap.

Etter en første omgang som var jevn helt inn til pause, gikk ØIF Arendal til pause et mål foran. I den første omgangen hadde både vi og ØIF Arendal en to måls ledelse som ingen av lagene lagene klarte å bygge videre på, status til pause var at vi var et mål bak.

Den andre omgangen fortsatte som det første, det var jevnt og begge lagene byttet på ledelsen de første 10 minuttene av den andre omgangen. ØIF Arendal går opp i ledelsen 23 – 22 etter 11 min av den andre omgangen, og etter det klarer vi aldri å ta dem igjen, og kampen ender da dessverre med tap 37 – 32.

Haslums beste spiller blir Sverre Ottesen med 7 mål. Sverre Ottesen fortsetter den gode formen, da han også ble kåret til månedens spiller i Rema 1000-ligaen for Mars.

Sverre Ottesen, Foto: Hege Bjanes

Skal også nevens at Stig Tore Moen Nilsen noterer 8 mål i kampen mot ØIF Arendal.

Nå venter en siste kamp før vi vet om det blir sluttspill eller ikke. Neste onsdag 10. April kommer Kolstad til Nadderud Arena, og vi håper å se deg på tribunen. Billetter finner du i Haslum-appen eller på hhk.woow.no! VI ses i hallen.