Storseier over Halden – Opp på 6. plass på tabellen – Haslum

Storseier over Halden – Opp på 6. plass på tabellen

Halden – Haslum 30 – 40 (16 – 18). Dagens bortekamp mot Halden endte i storseier og et rykk oppover på tabellen.

Søndagens bortekamp mot Halden ble en fantastisk aften for oss i Haslum. Den første omgangen var jevn, men Haslum gikk til pause med en to måls ledelse. i den andre omgangen viser Haslum klasse, og viser de fremmøtte i Halden Arena hvilket lag som var best. Vi vinner den andre omgangen 22 – 14.

Dagens 10 målsseier over Halden gjorde at Haslum rykket oppover på tabellen, og ligger nå på 6. plass med to kamper igjen å spille. Nå venter to tøffe oppgjør, første skal vi til Arendal og kjempe mot ØIF Arendal, før vi tar i mot selveste Kolstad i Nadderud Arena den 10. April.

Vår beste spiller i dag er Sverre Ottesen, han noterer seg med 10 mål i dags kamp.

Nå venter en liten påskeferie for våre spillere, før fokuset rettes mot de to gjenværende kampene i Rema-1000 ligaen.

Neste hjemmekamp er mot Kolstad i Nadderud Arena den 10. April, biletter finner du i Haslum-appen eller på hhk.woow.no!