Tredje seier på rad – kampen om sluttspillplass fortsetter – Haslum

Tredje seier på rad – kampen om sluttspillplass fortsetter

Haslum – Fjellhammer 37 – 30 (16 – 17). Dagens hjemmekamp mot Fjellhammer ender til slutt med en komfortabel syv-måls seier til Haslum, etter at Haslum viste hvem som var best i den andre omgangen.

Den første omgangen startet litt rotete, det ble en del enkle individuelle feil og skuddbom som preget starten av kampen. Fjellhammer ledet kampen gjennom hele den første omgangen, og gikk til pause med en ett måls ledelse.

Pausepraten til trenerteamet Mamelund og Sverre må ha hatt stor effekt på spillergruppen, da andre omgangen blir overlegen i favør Haslum. Haslum ender med å vinne den andre omgangen 21 – 13, noe som resulterer i en syv-måls seier totalt.

Hovedtrener Erlend Mamelund, Foto: Hege Bjanes.

Flere spillere hos Haslum levere bra i dag, både Lasse Sunde Lid og Sverre Ottesen står oppført med 8 mål hver, Nikolai Wiig står med 43% redninger, også er det mange spillere som melder seg på i dag – og mange er på scoringslisten.

Haslums beste spiller, Lasse Sunde Lid. Foto: Hege Bjanes

21. Mars som var dagens kampdag er også verdensdagen for Downs syndrom eller Rockesokkdagen – noe spillere markerte med å varme opp med to ulike sokker. I tillegg stilte 4 fra Hjerteligaen/ViVil opp og bar inn Haslumflagget før kamp.

Rockesokker, Foto: Hege Bjanes

Neste hjemmekamp nå er Kolstad som kommer på besøk til Nadderud Arena onsdag 10. April. Det er også vår siste hjemmekamp i årets Rema 1000-liga sesong, så vi håper å se så mange som mulig på tribunen ta Kolstad kommer på besøk.