Ubeseiret i gruppespillet – Klare for sluttspillet i Lerøyserien – Haslum
Foto: Hege Bjanes

Ubeseiret i gruppespillet – Klare for sluttspillet i Lerøyserien

Denne helgen ble den siste runden i årets Lerøyserie gjennomført i Drammenshallen. Her skulle det avgjøres hvilke lag som skulle videre til sluttspill, der kvartfinale venter.

Våre gutter sto med seks seiere på seks kamper før denne helgen. Helgens første kamp var mot Bækkelaget, der våre juniorgutter vant overbevisende 37-21. Det var en kamp ser Haslum fikk vist bredde, alle utespillerne var på scoringslisten, det var også målvakt Oskar Lindell som fikk notert et mål denne kampen. Haslums toppscorer ble linjespiller Jonas Johansson-Kjellerød med 8 mål.

Jonas Johansson-Kjellerød, Foto: Hege Bjanes

Helgens siste kamp, og Haslums siste kamp i gruppespillet i Lerøyserien var mot Kolstad som også var ubeseiret frem til møte med Haslum. Dette ble en jevnere kamp, som til slutt ender med uavgjort 26-26. Med det er både Haslum og Kolstad klare for sluttspill og kvartfinale. Herman Solberg ble Haslums toppscorer med 8 mål mot Kolstad.

Vi ønsker også å rette fokus på trenerteamet som står bak denne talentfulle juniorgruppen. Hovedtrener Thomas Thue og assistent Anders Skoie Brustad har gjort en veldig god jobb med laget denne sesongen, og skal ha stor del av æren for den sportslige suksessen på banen.

Nå venter sluttspillet i Lerøyserien som skal spilles den 26.- 28. April. Her er 8 lag kvalifisert, og helgen starter derfor med kvartfinale. Vi gleder oss til sluttspillet, og ønsker gratulerer både spillere, trenere og lagledere med sluttspillplass.