Solid seier mot BSK fredag kveld – Haslum

Solid seier mot BSK fredag kveld

BSK – Haslum 32 – 38 (14 – 18). Vi reiser hjem fra Ekeberghallen med 2 poeng etter fredagens seier mot Bækkelaget. Nå venter en god treningsperiode før neste seriekamp.

Gårsdagens kamp mot BSK startet jevnt, lagene fulgte hverandre i 20 min, før Haslum klarte å skape en ledelse på fire mål inn til pause.

Den andre omgangen så også ut til å skulle bli jevn, etter 9 minutter i den andre omgangen hadde Haslums firemåls ledelse blitt redusert til at vi da kun ledet med et mål. BSK kom aldri nærmere enn dette ene målet, utover i omgangen øker Haslum ledelsen og vinner til slutt overbevisende med 6 mål over BSK.

Lasse Sunde Lid blir Haslums beste spiller, han noterer seg med 10 mål og 11 målgivende pasninger. Sverre Ottesen må også trekkes frem med 9 mål og 7 målgivende pasninger.

Neste kamp for Haslum er hjemme mot Fjellhammer i Nadderud Arena, den spilles torsdag 21.03 kl 18:00. Hold av datoen og kom på kamp. Billettene kjøpes som alltid i Haslum-appen eller på hhk.woow.no!