Nikolai Wiig og Vegard Sørlie Tennfjord på månedens lag – Haslum
Månedens lag februar

Nikolai Wiig og Vegard Sørlie Tennfjord på månedens lag

Haslum hadde to spillere som har levert så godt i Februar at de har fått seg en plass på månedens lag. Vi gratulerer Nikolai Wiig og Vegard Sørlie Tennfjord med utmerkelsen, og satser på flere utmerkelser som dette resten av sesongen.

Nikolai Wiig har levert en veldig god måned i målet til Haslum. Han ender på en redningsprosent på 34,9% gjennom måneden, og en total MEP på 14,8.

Nikolai Wiig, Foto: Hege Bjanes

Vegard Sørlie Tennfjord har også vært solid for oss i hele februar, den rutinerte linjespilleren og vår kaptein noterte seg for 21 scoringer og 7 målgivende pasninger i februar. Vegard ender på en total MEP på 16,4.

Vegard Sørlie Tennfjord, Foto: Hege Bjanes