2 poeng mot Bergen – Tilbake på vinnersporet – Haslum

2 poeng mot Bergen – Tilbake på vinnersporet

Haslum – Bergen 31- 29 (15 – 16). Endelig sitter seieren, vi vinner dagens hjemmekamp mot Bergen etter at vi snur kampen i andre omgang.

Dagens kamp mot Bergen startet jevnt. To lag som fulgte hverandre hele den første omgangen, vi hadde en to måls ledelse bare noen minutter før pause, men noen enkle feil og et effektivt Bergen sørget for at de ledet med ett mål etter den første omgangen.

Vi startet den andre omgangen veldig bra. Et godt forsvarspill, og en god Nikolai Wiig i mål sørget for at vi kun slapp inn 6 mål iløpet av de første 15 minuttene av den andre omgangen. I den samme perioden fungerte det bra fremover i banen, og etter 15 minutter av den andre omgangen tar Bergen timeout og vi leder 25 – 22.

Timeouten ga ingen umiddelbar effekt for Bergen, Haslum økte ledelsen i etterkant av timeouten og holdt unna for Bergen resten av kampen, som til slutt ender med en to måls seier til Haslum. En viktig seier som skaper tro og selvtillit inn imot de resterende kampene av sesongen.

Nikolai Wiig, Foto: Hege Bjanes

På spørsmålet om hva er forskjellen på torsdagens kamp og dagens kamp sier assistent trener Ole Andreas følgende: – Vi fremstår som et lag på en helt annen måte, vi kriger i forsvar i 60 min, dette sammen med en meget god Nikolai Wiig er nøkkelen til dagens suksess.

Ole Andreas forteller at de ikke har gjort så mye anderledes etter tapet mot Kristiansand på torsdag, det var en dårlig dag på jobben, og det har vært en revansjelysten gjeng som har møtt opp trening, og lagt ned arbeidet for å heve seg. I dag får vi vist oss frem fra en mye bedre side enn sist – sier han med et smil om munnen.

Ole Andreas Sverre og Erlend Mamelund, Foto: Hege Bjanes.

Dagens seier gir oss en god følelse inn mot de siste kampene av sesongen. Uansett motstander eller tabellposisjon, går vi inn i hver kamp med troen på at vi kan vinne mot alle – avslutter Ole Andreas.

Haslum beste spiller i dag blir Nikolai Wiig som ender med 20 redninger og en redningsprosent på 42%. Vår toppscorer i dag er Sverre Ottesen med 7 mål.

Vi ønsker også å takke alle som tok turen til Nadderud Arena i kveld. Neste kamp er allerede på fredag borte mot Bækkelaget.