Ble ikke revansjen som vi håpet på – Haslum

Ble ikke revansjen som vi håpet på

Haslum – Kristiansand 26 – 35 (14 – 13). Det var et revansjelystent og motivert Haslum-lag som gikk inn imot dagens kamp mot Kristiansand, men dessverre ble ikke resultat slik Haslum ønsket seg.

Dagens kamp mot Kristiansand startet jevnt, det var to lag som fulgte hverandre i den første omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 14-13 til Haslum. Haslum hadde flere muligheter til å opparbeide seg en større ledelse, men en del personlige feil og en god målvakt hos Kristiansand gjorde at det det kun skilte et mål etter 30 min.

Håvard Bjørnskau Johannesen, Foto: Hege Bjanes

– I dag er vi vår egen fiende, slik oppsummerer hovedtrener Mamelund kampen. Han fortsetter med at det er vår egen skyld at vi ikke leder med mer til pause, vi får mulighetene, men vi klarer ikke ta dem.

Den andre omgangen byr ikke på de samme mulighetene for Haslum. Mamelund forteller at de ikke fremstår slik de ønsker, hverken som individer eller som lag i den andre omgang, dette resulterer i en ni måls seier til Kristiansand.

Felix Lunde, Foto: Hege Bjanes

Det fine med idretten er at det alltid kommer en ny kamp, og nå rettes alt fokus mot søndagens hjemmekamp mot formsterke Bergen. Vi tar i mot Bergen Håndball hjemme i Nadderud Arena på søndag kl 18.00.

VI skal gjøre vårt for å komme sterkere tilbake på søndag, men vi trenger også din støtte. Ta med deg venner, familie, ditt eget håndballag og kom på kamp i Nadderud Arena. Vi trenger deg og din støtte for å slå tilbake mot Bergen.

Billetter kjøpes i Haslum-appen eller på hhk.woow.no!

Det blir servert fiskeburger med potetpuré og tomatsalsa på søndag. Forhåndsbestilling i Haslum-appen, servering fra kl 17.00