Det ble bare nesten i NM20-finalen – Haslum

Det ble bare nesten i NM20-finalen

Haslum – Charlottenlund 25 – 29 (11 – 15). Gårsdagens NM20-finale endte med et kjedelig tap for våre juniorgutter som måtte se seg slått av Charlottenlund i finalen.

Første omgangen startet jevnt, men det var Charlottenlund som tok ledelsen tidlig, og gikk til pause med en 15-11 ledelse. Etter en god start på andre omgang, klarte Haslum å komme seg til kun to mål bak etter 40 minutter spill. Imidlertid klarte vi aldri å knappe innpå ytterligere. Kampen endte til slutt med en 29-25 seier til Charlottenlund, som dermed tok hjem seieren i årets norgesmesterskap.

Selv om det ikke ble seier i går, var det fler av Haslums unggutter som fikk vist seg frem for håndballpublikumet. Oskar Lindell står en veldig god kamp i mål, han holder Haslum inne i kampen lenge, da har vartet opp med flere redninger av høyt nivå. Vi kan også trekke frem Jesper Dolva som kommer inn og tar en viktig rolle utover i kampen.

Oskar Lindell, Foto: Hege Bjanes

Herman Solberg viste også at fremtiden til Haslum ser lys ut, han leverte en god kamp og endte til slutt med 7 mål i finalen og dermed Haslums beste spiller!

Herman Solberg, Foto: Hege Bjanes

Vi gratulerer våre juniorgutter med sølvmedalje. Nå rettes alt fokus mot seniorlaget sin semifinale mot Kolstad senere i dag. Flere av guttene som var i aksjon i går er med i seniortroppen i dag.