Drammen trekker det lengste strået i en nervepirrende duell – Haslum

Drammen trekker det lengste strået i en nervepirrende duell

Haslum – Drammen 30 – 31 (15 – 15). Dagens oppgjør på hjemmebane mot Drammen ble en intens affære fra start til slutt, en tett avslutning på kampen som ender med ettmålsseier til gjestene fra Drammen.

Haslum startet noe tregt, og etter elleve minutter var det Drammen som ledet 9-4, dette tvinger Haslums trenerteam til å ta en tidlig time-out. Denne korte pausen viste seg å være vellykket for Haslum, som får strammet opp forsvaret og går til pause med stillingen 15-15.

Den andre omgangen fortsatte med mye spenning, hvor ledelsen skiftet jevnlig mellom lagene. Til tross for at Haslum flere ganger ledet med ett eller to mål, endte kampen til slutt i et knepent tap.

«I slike tette kamper er det ofte de små detaljene som avgjør utfallet. Dessverre er Drammen gode til å utnytte litt slurv og tekniske feil fra oss i dag» kommenterte Nikolai Wiig etter kampslutt.

Et godt forsvarsspill

Herman Solberg, Foto Hege Bjanes

Assistenttrener Ole Andreas la vekt på Haslums defensive innsats: «Generelt sett leverte vi et solid forsvarsspill i dag, med en god målvakt bakerst. Vi produserte nok mål til å vinne kampen, men vi slet i perioder med å etablere oss defensivt, noe som ga Drammen noen enkle mål.»

«Og ikke minst, Herman Solberg fortjener anerkjennelse for sin positive innsats i dag» la Ole Andreas til med et smil.

Haslums toppscorer ble Lasse Sunde Lid med 8 mål, mens Nikolai Wiig ble kåret til Haslums beste spiller.