Må fryktelig opp i ringene – Haslum

Må fryktelig opp i ringene

Lørdag må Haslum fryktelig opp i ringene når Viking gjester Nadderud Arena i årets siste seriekamp. En ting er spillere og trenere helt enige om – tapsrekken skal stoppes.

– Ja, vi skal absolutt opp i ringene, sier en krystallklar Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Fasiten og tabellen er (dessverre) krystallklar. Den lyver ikke. Haslum har tapt syv strake seriekamper som igjen betyr at Bærums-laget ligger under sluttspillstreken – en plassering langt unna ambisjonene for sesongen.

– Når det er sagt, visste vi at november ville bli tøff uansett motstandere med de spillerne vi hadde tilgjengelig. Det handler om å angripe kampen på lørdag.

TOPP MOTIVERTE

Treningene har vært positive. Ifølge Tom-Eirik er gutta topp motiverte.

– Jeg er ikke redd for motivasjonen blant spillerne. Ja, de bare gleder seg. I tillegg er det en viktig kamp for oss. Jeg skal love deg at vi skal gripe fatt i de tingene vi kan og må for å vinne denne kampen.

Om motstanderen sier sjefen:

– Viking er en jevnt besatt lag uten de store «tungvekterne. De har yppet seg og spilt jevnt mot flere lag, men har gått opp i limingen i andre omgangene.

– Nøkkelen for vår del er å sette et godt fysisk forsvar. Vi skal kontre og slite Viking i senk. Det er lenge siden at Haslum har vært antatt som favoritt foran en håndballkamp. Men det må vi tåle. Vi skal avslutte 2023 med en god prestasjon.

Avkast i Nadderud Arena lørdag klokken 18.00.