– Publikum hadde fortjent seier – Haslum

– Publikum hadde fortjent seier

Haslum – Runar 32-37 (17-18). Publikum, i et imponerende antall av 1.302, innfridde på tribunen. Håndballgutta prøvde også å imponere, men klarte det dessverre bare nesten. 

– Publikum hadde fortjent seier i kveld, sier lagkaptein Vegard Sørlie Tennfjord.

– De ga oss en kul ramme om kampen. Her har mange stått på for å få folk i alle aldre til å komme til Nadderud Arena. Det er jo akkurat slik vi ønsker oss på alle kampene – så derfor igjen, synd det ikke ble seier, legger Vegard til.

POPSTJERNER

Det ble en jevnspilt kamp helt til de siste minuttene. Lagene fulgte hverandre med Runar som oftest i ledelsen – skjønt Haslum kom tilbake flere ganger og ledet ved et par anledninger også. Men i sluttminuttene gikk hjemmelaget litt opp i limingen.

– For å være helt ærlig – Runar var ikke så gode. Vi gjør enkle feil og Runar straffer oss. Ja, vi ledet ved et par tilfeller, men vi var mest på etterskudd. Da må vi score hele tiden for å komme ajour, noe som er vrient, forklarer Lagkapteinen og legger til:

– Vi er ikke helt på høyde gjennom 60 minutter på en halvgod dag. Det holder ikke mot et topp 4-lag.

Null poeng til tross – det ungdommelige publikummet ville ha en bit av samtlige Haslum-spillere etter kampen. 

– Vi håper absolutt at de kommer tilbake til Nadderud Arena ved senere anledninger, sier Vegard på vegne av lagkameratene som nærmest ble hyllet som popstjerner med autografskriving og selfier.

Haslum: Nikolai Wiig, Oskar Lindell – Villads Jensen, Vegard Sørlie Tennfjord, Lasse Sunde Lid, Even Haugli, Leopold Nicolaus, Jonas Johansson-Kjellerød, Håvard Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Sverre Ottesen, Fredrik Syversen, Theodor Grøndahl, Herman Solberg, Kristian Strøm, Erik Felumb Nerli.