– Vi skal by opp Runar til dans – Haslum

– Vi skal by opp Runar til dans

I forrige serierunde ledet Haslum sensasjonelt over Kolstad til pause. Onsdag kommer Runar til Nadderud Arena – det eneste laget som har slått serielederen over to omganger denne sesongen.

HENT UT DIN GRATISBILLETT HER

Tross en ny, tøff motstander er Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno optimistisk før avkast.

– Vi skal by opp Runar til dans, sier han og legger til:

– Da må vi bygge videre på sentrale ting som vi lyktes med i Trondheim; et godt 5-1-forsvar, målvaktspillet og kontraspillet – noe som også krever knallhard jobbing over hele linjen.

MEDALJEKANDIDAT

Etter 11 serierunder ligger Haslum rett under sluttspillstreken, ett poeng bak Sandnes på åttendeplass. Målsetningen med sluttspill er fortsatt absolutt innenfor rekkevidde. Serien er langt fra halvspilt ennå.

Tom-Eirik tippet før sesongstart og tipper fortsatt Runar som bronsevinner i eliteserie bak Kolstad og Elverum til tross for en trøblete start for laget fra hvalfangstbyen med overraskende poengtap mot antatt svakere motstandere som Bækkelaget og Bergen. Til gjengjeld har Runar vunnet overbevisende over Kolstad og Elverum.

– Runar har en komplett spillerstall med dobbelt dekning på alle posisjonene. Vi må bygge videre på det vi lyktes med mot Kolstad, sier Haslum-sjefen.

På Runars hjemmeside kan vi blant annet lese følgende om Bærums-laget foran onsdagens kamp:

«Laget består av mange av landets største talenter og spesielt høyre bakspiller Lasse Sunde Lid er en farlig avslutter. Han har virkelig tatt store steg i fraværet av Stig-Tore Moen Nilsen. En annen som har storspilt er målvakten Nikolai Wiig. Han har vært en av ligaens beste målvakter så langt i sesongen og kan bli en lei nøtt å knekke onsdag.»

Om Haslums unggutter legger Tom-Eirik til:

– Jeg er fornøyd, selv om det selvfølgelig svinger litt i prestasjonene. Disse gutta har jo ikke all verdens med erfaring. Men de har tatt flere steg fremover.

PS: I morgen, onsdag, legger Stig-Tore Moen Nilsen seg under kniven, mens Felix Lunde gjør det samme på fredag. Begge vil forhåpentligvis være spilleklar igjen etter EM-oppholdet i slutten av januar.