Blytungt over hele linjen  – Haslum

Blytungt over hele linjen 

Haslum – ØIF Arendal 19-32 (11-16). Egentlig er det bare å glemme hele forestillingen i Nadderud Arena så fort som mulig. -Ja, det er ikke noe å skrive hjem om, sukker veteranen Håvard Johannesen.

Fordi det ble en blytung forestilling sett med hjemmelagets øyne – et Haslum-lag som slet voldsomt i begge ender av banen.

– Jeg får gå i meg selv først, sier forsvarsspilleren Håvard Johannesen og fortsetter:

– Jeg taper alt av dueller. Jeg og gutta får det rett og slett ikke til i dag. Da blir det stygge sifre til slutt. Og Arendal virker veldig godt forberedt.

AVSKRUDD

De ti første minuttene var jevne. Så takket gjestene for seg. Ved pause ledet de komfortabelt 16-11. I andre omgang gjorde de 16 mål på nytt, mens hjemmelaget gjorde skarve åtte mål. 

På tribunen satt en Haslum-ringrev og bivånet kampen: Trond Tjemsland – målvakten som har spilt nest flest kamper for Haslum  gjennom tidene med 466. 

– Haslum virker tamme. Mye skuddbom. Og treg i angrepene, oppsummerer mannen som fra sin bakerste posisjon i laget gjorde imponerende 21 mål.

– Arendal er gode bakover. Og de kommer lett igjennom Haslum-forsvaret. Nei, Haslum ser avskrudd ut i dag, legger Trond til som har byttet ut håndball med golfball og trives godt med det.

Det eneste positive å berette om fra Nadderud Arena er til tross for stortapet ligger Haslum fortsatt over sluttspillstreken. Det får være søndagens trøst.

Haslum: Nikolai Wiig, Oskar Lindell, Eirik Haugli – Villads Jensen 2, Vegar Sørlie Tennfjord 3, Lasse Sunde Lid 3, Even Haugli 3, Leopold Nicolaus 1, Jonas Johansson-Kjellerød 1, Håvard Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Sverre Ottesen 5, Theodor Grøndahl 1, Herman Solberg, Kristian Strøm, Erik Felumb Nerli.Tilskuere: 357 i Nadderud Arena.