Håvard friskmeldt  – Haslum

Håvard friskmeldt 

HASLUM – NÆRBØ, ONSDAG 18:00 I NADDERUD ARENA: Onsdag spilles kvartfinalen i cupen mellom Haslum og Nærbø i Nadderud Arena. Godt for hjemmelaget at forsvarskjempen Håvard Johannesen er friskmeldt.

– Det gir oss et alternativ til i forsvarsspillet vårt, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Håvard Johannesen, som står bokført med 223 kamper for Bærums-klubben, har kun spilt to seriekamper denne høsten. Grunnet en hevelse i leddet i foten måtte han kaste inn håndkleet. Nå melder han seg klar til onsdagens kvartfinale.

– Med Håvard tilbake igjen får vi mer fysisk- og mental styrke i forsvaret, sier Haslum-sjefen.

Vegard Sørlie Tennfjord har også vært ute noen kamper grunnet skadet. Tirsdag kveld melder Tom-Eirik at det er 50/50-sjanse om den erfarne linjespilleren kan stille til kamp onsdag.

– Vegard har trent lett, så vi lever i håpet, sier treneren om spilleren som er viktig både i forsvar og i angrep.

BLANKE ARK

Tidligere i høst (1. oktober) møttes onsdagens kvartfinale-dualister i seriespill i Nadderud Arena – en kamp hjemmelaget vant 34-26. Lasse Sunde Lid gjorde 10 spillemål, mens målvakt Nikolai Wiig ble kåret til banens beste.

– Siden den kampen har Nærbø vist seg fra en bedre side. Derfor legger vi ikke noen stor vekt på den kampen og det resultatet. Onsdag starter vi med blanke ark. Jeg kan love deg at det kommer til å bli en tøff kamp.

Ifølge Haslum-treneren har Nærbø sin styrke i det kollektive.

– Vi er avhengig at Lasse, Nikolai og et par andre enkeltspillere lykkes skal vi nå Final 8. I tillegg trenger vi all den støtten vi kan få fra tribunen. Møt opp! Det hjelper oss til gode prestasjoner. 

Avkast i Nadderud Arena kl. 18.00.