Lasse med 10 mål, men poenget glapp – Haslum

Lasse med 10 mål, men poenget glapp

Haslum – Bækkelaget 31-32 (14-16).  Lasse Sunde Lid fant frem storslegga. Men Bækkelaget avgjorde kampen en tiendedel før slutt og Haslum fikk tre nye spillere på en allerede lang skadeliste.

– Vi har marginene mot oss, dessverre, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Han berømmer likevel sine spillere som fightet som helter gjennom 60 minutter i Nadderud Arena.

Gjestene førte mesteparten av kampen. Midtveis i annen omgang ledet Bækkelaget med fire mål. Men Lasse og kompani kjempet seg tilbake og ledet 30-28 med to og et halvt minutt igjen på klokken. Med ett minutt igjen sto det 31-31. 30 sekunder før full tid skjøt Haslum i stolpe ut. Og en tiendedel før fløyta gikk, satt ballen bak Nikolai Wiig.

– Vi kjempet, men forgjeves. Utrolig kjipt og helt ufortjent at Bækkelaget dro det i land. Vi kjempet med nebb og klør, sukker lagkaptein Vegard Sørlie Tennfjord.

LASSE I EGEN KLASSE

Ikke bare tapte Haslum to poeng. Laget fikk ytterligere tre spillere på en allerede lang skadeliste. Borte fra søndagens lagoppstilling var langtidsskadde Stig-Tore Moen Nilsen, Kristian Strøm og Håvard Johannesen samt Even Haugli som fikk seg en trøkk i ryggen i forrige serierunde.

I løpet av søndagskvelden forsvant også Felix Lunde som landet feil på foten allerede i åpningsminuttet. Helt på tampen i første omgang kjente Vegard Sørlie Tennfjord et smell i leggen. Og ikke nok med det. Midtveis i annen omgang ble Amund Rist dyttet i vantet under en kontring og måtte kaste inn håndkleet.

Til gjengjeld var Leopold Nicolaus tilbake i manesjen igjen og gjorde tre mål.

Men aller mest gledelig var Lasse Sunde Lid som klinte til med ti mål. Hans makker på høyre bakre posisjon, Stig-Tore Moen Nilsen, overvar kampen i Nadderud Arena.

– Lasse er i en egen klasse. Han er tøff på mål og har troen på seg selv. Fortsett med det, Lasse.

Haslum: Nikolai Wiig, Oskar Lindell, Eirik Haugli – Felix Lunde 1, Villads Jensen 1, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Lasse Sunde Lid 10, Leopold Nicolaus 3, Jonas Johansson-Kjellerød 1, Kasper Bjanes Iversen 3, Sverre Ottesen 7, Fredrik Syversen, Theodor Grøndahl 3, Erik Felumb Nerli 1, Amund Rist, Kasper Hattestad.

Tilskuere: 436 i Nadderud Arena.