Haslum i toppsjiktet – Haslum

Haslum i toppsjiktet

Haslum leverer på flere arenaer om dagen. Laget er i flytsonen. Bare Kolstad ligger foran bærumslaget i antall spillemål. Og tre Haslum-spillere er tatt ut på juniorlandslaget. Søndag venter Bækkelaget. 

– Så hyggelig, smiler en godt fornøyd Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Vi har vært effektive i angrep og har gjort enkle mål i kontra. Eller sagt på en annen måte – tiden vi bruker per mål har vært kortet ned på. Her har vi blitt vesentlig bedre.

«Tabellen» over antall spillemål (syvmetere holdt utenfor) er etter syv serierunder:

1 Kolstad         218 mål

2 Haslum        212 mål

3 ØIF Arendal  210 mål 

4 Elverum       208 mål

5 Drammen    203 mål 

GODFØLELSEN

Sist helg tok Haslum sin fjerde seier denne høsten. Laget ligger som nummer fire i eliteserien med sine ni poeng.

– Følelsen er god om dagen, sier Tom-Eirik og fortsetter:

– Vi mestrer ting og spiller på oss god selvtillit. Selvtillit får vi nettopp gjennom seire og gode prestasjoner. Forsvarsspill og målvaktspill skal nevnes. Og – det er gledelig at det er mange spillere som spiller bra – det til tross for vi har hatt og har flere rutinerte nøkkelspillere ute grunnet skader. Vi har fått maks ut av troppen. Helt ærlig så kunne denne perioden ha endt fryktelig dårlig for oss.

Apropos skader – mye tyder på at kantspiller Leopold Nicolaus endelig er spilleklar igjen på søndag når Haslum tar imot Bækkelaget i Nadderud Arena. Dermed får Kasper Bjanes Iversen etterlengtet avlastning. Kasper er sammen med Jonas Johansson-Kjellerød og Lasse Sunde Lid tatt ut til juniorlandslagets samling i Skien i perioden 31. oktober til 4. november. Ifølge Haslum-treneren ville også Even Haugli normalt ha blitt tatt ut, men en skade i siste seriekamp mot Fjellhammer har satt kantspilleren litt ut av spill.

– Dette er spillere som Norges Håndballforbund tror skal bli gode i fremtiden.

Tidligere har vi meddelt at Haslums Felix Lunde er tatt ut på rekruttlandslaget. 

ET KOLLEKTIV LAG

Søndag braker det løs i Nadderud Arena igjen. Fra Oslo øst kommer erkerivalen Bækkelaget. Laget ligger for tiden på plass nummer 11 og står bokført kun med en seier.

– Bækkelaget er i utgangspunktet et bra lag. Men de har vært uheldige i innledningen av sesongen. Det er et lag uten styrker eller svakheter – med andre ord et kollektivt lag. De har en målfarlig herremann i Jens Dolberg som kan være vanskelig å stoppe. Og de har en play makker i Peter Christensen som vi også må ha fokus på.

– Det blir tøft. Jeg håper at vi finner roen og styrken – slik vi har hatt i de siste kampene våre, sier Tom-Eirik.

Velkommen til Nadderud Arena – laget trenger deg!

Avkast i Nadderud Arena kl 18.00.