Haslum herjet med Fjellhammer og tok sin fjerde strake seier – Haslum

Haslum herjet med Fjellhammer og tok sin fjerde strake seier

FJELLHAMMER – HASLUM (14-18) 29-35: Anført av en Nikolai Wiig og Felix Lunde i storslag, tok Haslum to nye poeng i nye Fjellhamar Arena.

– På en ikke så alt for god dag, der vi fikk en litt uheldig start med flere enkle mål imot, viste vi bra moral og fikk justert både forsvars- og angrepsspillet vårt, innleder Tom-Eirik Skarpsno.

For Haslum-treneren tok kampens første timeout allerede etter knapt åtte minutters spill på stillingen 4-3. Da var beskjeden tydelig:

– Nå spiller vi siruphåndball. Det går alt for sakte og er for lite trykk i angrepsspillet vårt. Vi må nærmere mål og slutte å stusse ball så mye, sa Skarpsno.

Spillerne svarte på tiltale og drøyt ti minutter senere, banket Sverre Ottesen inn 12-10 fordel gjestene fra Bærum. Fjellhammer svarte og var foran i minuttene før pause, men godt forsvarsspill de siste minuttene fra Haslum, resulterte i enkle kontramål – og Felix Lunde fastsatte pauseresultatet til 14-18 fra syvmetersmerket.

– Vi visste det kom til å bli utfordrende med Fjellhammers 7-mot-6-spill, men hadde lagt en plan som spillerne fulgte til punkt og prikke, og da fikk vi noen enkle mål motsatt vei.

Andreomgang startet jevnt, der lagene byttet på å score mål.

Men Fjellhammer var etter hvert aldri nærmere enn fem mål bak.

– Vi har fortsatt masse å gå på. Vi har heldigvis en utviklingsorientert gruppe som kommer til hver trening og kamp for å bli bedre – både individuelt og kollektivt. Nå begynner vi å se konturene av det, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Skarpsno.

Haslum vant til slutt 35-29.

Neste kamp for Haslum er i Nadderud Arena mot Bækkelaget søndag 22. oktober kl. 18:00. Billetter ute nå i Haslum Håndballklubb-appen og hhk.woow.no.