Haslum inne i en god flytsone – Villads tilbake – Haslum

Haslum inne i en god flytsone – Villads tilbake

Den danske forsvarskjempen Villads Jensen har leget skaden og stiller friskmeldt når Haslum møter Fjellhammer på bortebane lørdag.

– Det gir oss gode forhåpninger, både med hans fysikk, intensitet og størrelse – som igjen betyr at vi har flere strenger å spille på, forteller Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Det har gått vegen for Haslum i de siste kampene med seire over Halden og Nærbø og med uavgjort mot serieleder Drammen samt to seire i cupen. Ja, laget har vært inne i en god flytsone.

– Ja, vi har hatt gode prestasjoner. Grunnlaget er lagt i vårt defensive spill og med målvaktspill på toppnivå. Med andre ord – full uttelling fra vår side. Nå gjelder det å gjenskape dette mot Fjellhammer. 

LANDSLAGSTRENERE

Lørdagens motstander har kommet noe skjevt ut i høst. Laget ligger på en 12. plass med kun en seier på seks kamper. Lørenskog-klubben har mye nytt i år; både på spillersiden men også på trenersiden anført av to landslagstrenere i Robert Hedin (USA) og Glenn Solberg (Sverige).

– Historisk har Haslum og Fjellhammer spilt mange jevne kamper opp gjennom årene. Fjellhammer spiller mye 7 mot 6, noe vi må forberede oss godt på. Der ligger nøkkelen til en Haslum-gevinst.

– Vi skal fortsette den gode trenden med godt forsvarsspill og godt tempo. Vi vet at ting endrer seg fort slik at de svakere periodene eller motgangen som alltid kommer, må minimaliseres, forklarer Tom-Eirik som er godt fornøyd med seriestarten til Haslum.

Han vet veldig godt at enkelte spillere har fått og vil fortsatt få større belastninger enn andre grunnet skadesituasjonen hos blant annet Stig-Tore Moen Nilsen, Håvard Johannesen, Kristian Strøm og Leopold Nicolaus.

– Vi balanserer på en knivsegg. Vi vet også at sesongen er lang. Det er viktig å ta det innover oss. 

Avkast i Fjellhammer Arena lørdag kl. 17.00.