Haslum valset over Halden – Haslum

Haslum valset over Halden

Haslum – Halden 29-20 (18-9). Haslum tok kommandoen fra første minutt og stakk tidlig ifra i målprotokollen. Siden så ikke Bærums-laget seg tilbake.

Seiersfesten fortsetter i Nadderud Arena. For en uke siden ble Nærbø sendt hjem med 26-34 i sekken. Søndag kveld ble Halden hjem med 20-29 i sekken etter nok en overbevisende forestilling – og det til tross for at rutinerte spillere som Stig-Tore Moen Nilsen, Villads Jensen, Håvard Johannesen og Leopold Nicolaus ikke er disponible for håndballspill for tiden.

– Vi spilte godt gjennom hele kampen med ekstra bra målvaktspill og forsvarsspill. Halden fant ikke ut at vårt solide 5-1-forsvar, oppsummerer Haslum-sjefen Tom-Eirik Skarpsno.

Nå gleder både han og hele laget seg over to meget solide gjennomførte hjemmekamper på en uke. Topp 8-målsetningen lever i beste velgående.

– Vi skal nyte denne kvelden. Mandag tar vi oss fri. På tirsdag er alle mann tilbake på jobb igjen med fokus på neste kamp, Fjellhammer borte til helgen.

MÅLDEBUTANT

Moro at hele åtte spillere fordeler målene mellom seg. Flest gjorde Felix Lunde med 7 scoringer – en spiller som virkelig blomstrer i sitt comeback denne høsten.

– Han er virkelig blitt en god spiller for oss med sitt trykk og trussel fra distanse. Denne sesongen har Felix også tatt enorme store steg i forsvarsspillet sitt – en spennende spiller for fremtiden og kanskje en vakker dag i en internasjonal liga, sier Tom-Eirik.

Apropos målscorere. Målvakt Nikolai Wiig gjorde sitt første mål i en offisiell kamp (i sin kamp nummer åtte) da han 24 minutter og ni sekunder ut i første omgang kastet ballen over hele banen og inn i de tomme Halden-buret. Han ble også kåret til banens beste spiller for hjemmelaget med en målvaktprosent på 54.

Nikolai: En bra start. Målvaktkollega Trond Tjemsland klarte 21 mål før han ga seg. Noe å strekke seg opp mot?

Haslum: Nikolai Wiig 1, Eirik Haugli, Oskar Lindell – Felix Lunde 7, Vegard Sørlie Tennfjord 6, Lasse Sunde Lid 5, Even Haugli 1, Jonas Johansson-Kjellerød, Kasper Bjanes Iversen 3, Sverre Ottesen 4, Fredrik Syversen 2, Theodor Grøndahl, Herman Solberg, Erik Felumb Nerli, Odin Helgheim, Kasper Hattestad.