Haslum «vant uavgjort» mot serielederen – Haslum

Haslum «vant uavgjort» mot serielederen

Haslum «vant uavgjort» mot serielederenDrammen – Haslum 32-32 (18-18). Haslum møtte absolutt opp i ringene da de presset serieleder og storfavoritt Drammen inn i hjørnene gjennom 60 minutter. Gjestene fra Bærum anført av 11-målsscorer Felix Lunde «vant uavgjort». 

– Det føles veldig godt. Jeg er også veldig fornøyd med krigerinnstillingen til alle gutta. Spesielt lyktes vi godt med vårt offensive spill, oppsummer en blid Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno på telefonen fra E18.

Gjennom 60 minutters spill i Drammenshallen fulgte lagene hverandre som skygger i målprotokollen. Gjestenes toppscorer, Felix Lunde, åpnet målkontoen – Drammen slo tilbake – Vegard Sørlie Tennfjord sørget for ny Haslum-ledelse.

Slik vekslet lagene med å ta ledelsen. Underdog Haslum tok ikke telling mer enn til fem før de reiste seg opp igjen og utlignet Drammen-ledelsen og sågar gikk opp i ledelsen selv ved enkelte ganger.  

VIKTIGE REDNINGER

Om kampen sier Haslum-sjefen:

– Det var to jevne lag som begge var preget av at ingen var fornøyd med dommerne. Det ble en veldig urolig kamp.

Man kommer ikke utenom 11-målsscorer Felix Lunde.

– Han var veldig bra. Godt å se Felix tilbake på sitt nivå igjen.

Men sjefen vil også fremheve målvakt Oskar Lindell som steppet inne for en suspendert og skadet Nikolai Wiig.

– Han kom veldig godt ut av det i sin første eliteseriekamp. Han bidro med flere viktige redninger og er en av flere bidragsytere til at vi får med oss ett poeng. Utrolig morsomt. To spillere er nevnt – men dette var også en lagseier, sier Tom-Eirik.

For bare noen får dager siden tapte Haslum mot daværende bunnlag Sandnes på hjemmebane. 

– Hva har skjedd?

– Det handler mye om innstilling. I dag var det ikke noe å si på guttas energiinnstilling. Nå vet vi hva som bor i dette laget og vi har fortsatt masse å gå på. 

Haslum: Oskar Lindell, Eirik Haugli – Felix Lunde 11, Villads Jensen, Vegard Sørlie Tennfjord 5, Lasse Sunde Lid 4, Even Haugli 3, Leopold Nicolaus 1, Jonas Johannson-Kjellerød, Kasper Bjanes Iversen 3, Sverre Ottesen 4, Fredrik Syversen 1, Theodor Grøndahl, Erik Felumb Nerli, Kasper Hattestad.