– Vi må lykkes kollektivt – Haslum

– Vi må lykkes kollektivt

Lørdag kommer et litt «ukjent» Sandnes-lag til Nadderud Arena. Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno mener at laget hans må lykkes kollektiv – skal poengene bli igjen i Bærum. 

– Ja, vi må lykkes kollektivt samtidig som vi må gjøre de dårlige periodene våre kortest mulig, sier treneren.

Haslum mønstrer samme mannskap som vant over Viking borte i siste serierunde og mot Kjelsås i onsdagens cupkamp.

Dog vil kantspilleren Leopold Nicolaus innta benken denne gangen, uten at han dermed kan påregne seg noe spilletid, kun eventuelt ta straffekast.

– I disse to nevnte kampene har vi fått ut det potensiale i laget vårt. Vi har lykkes i forsvar og i kontringer. I tillegg blir det viktig å få frem enda flere spillere slik at vi har flere strenger å spille på. 

STORE UTSKIFTNINGER

Forrige sesong tapte Haslum begge kampene mot lørdagens motstander (etter at de ifølge Tom-Eirik rotet det til for seg selv). Denne sesongen kommer Sandnes med en «nytt» lag, i betydningen flere nye spillere.

– I utgangspunktet blir det samme øvelse for oss nå på lørdag som det ble mot Viking og Kjelsås. Vi møter et Sandnes-lag med store utskiftninger. Mot Nærbø spilte de bra i 60 minutter. Mot Drammen spilte de bra i 45 minutter. Jeg holder Sandnes som et bedre lag enn Viking. De er jevnt bra besatt i alle posisjonene – med andre ord har de en bra kollektiv.

For Haslum er det kun en ting som gjelder – seier og to poeng skal målsetningen om Topp 8 innfris.

– Da er Sandnes ett av de lagene vi skal ha bak oss på tabellen, sier en krystallklar Haslum-sjef. 

Avkast lørdag kl 16.00 i Nadderud Arena.