– Bra, men fortsatt litt slurv – Haslum

– Bra, men fortsatt litt slurv

Haslum – Bergen 36-29 (19-13). Seieren og progresjonen i spillet gleder sjefen på sidelinjen, Tom-Eirik Skarpsno, to uker før seriestart, men med en NM-kamp allerede på tirsdag. 

Hjemmelaget med bakspiller Stig-Tore Moen Nilsen tilbake på laget – men fortsatt uten Leopold Nicolaus og Sverre Ottesen, levnet nyopprykkede Bergen ingen sjanse i Nadderud Arena.

Likevel ga treneren en klar beskjed til gutta et godt stykke ut i første omgang:

– Bra, men fortsatt litt slurvete.

Etter kampen forklarer TES:

– Gutta tillot seg å spille det jeg kaller for «himmel og helvete». Det betyr spill med små marginer og for stor risiko. Før kampen snakket vi om disiplin og holde oss til konseptet.

– Bra at de etablerte spillerne stiller opp i dag. Og ikke minst – veldig gledelig med farten mellom ni-meterne, noe som var helt fraværende forrige sesong. 

NM-RUNDE

Mandag spiller Haslum ny treningskamp, borte mot ØIF Arendal.

– Vi får ta en opptelling før den kampen og se hvem som er klare med tanke på belastningen – og ikke minst med tanke på NM-kampen på tirsdag borte mot Glassverket.

På banen skal det være stor forskjell mellom lag i eliteserien og lag i 3. divisjon. TES lover full skjerpings i 60 minutter.

– Den kampen skal vi bare vinne. Men vi har respekt for motstanderen og kampen skal som sagt spilles først, sier sjefen som tok et overraskende grep under lørdagens treningskamp.

Forsvarssjef Håvard Johannesen vikarierte litt som høyre kantspiller i angrep.

Og han gjorde vikarjobben bra med to vakre scoringer fra spiss vinkel.

– Både Leo (Leopold Nicolaus) og BI (Kasper Bjanes Iversen) bør bli litt stresset nå, smiler forsvarssjefen, nei kantspilleren, lurt.