Kontret Sandefjord i senk – Haslum

Kontret Sandefjord i senk

Første kamp i Skjærgårdslekene startet på best mulig vis for «nye» Haslum. Kvalikmotstander Sandefjord fikk smake samme medisin som i mai – og Haslum sikret oppkjøringens første seier.

For Haslum var best i alle spillets faser fra start til slutt.

Brilliant forsvarsspill sørget for en tidlig 5-1-ledelse, og det skulle bare fortsette i samme spor: Minutter senere var ledelsen på 10 mål, 13-3, og Sandefjord så seg nødt til å ta timeout.

Den hjalp litt, men ikke nok. For Haslum fortsatte storspillet – og bakerst sto Nikolai Wiig med over 50% etter 1. omgang. Til pause ledet rødtrøyene 19-8. Og ledelsen kunne fort vært mye større.

– Et solid steg i riktig retning. Veldig gøy å se at vi har progresjon i arbeidet vi legger ned på trening. Mye av kombinasjonsspillet vi har jobbet med offensivt fikk vi se i dag, samt også solid forsvarsspill over nesten 60 minutter, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og gleder seg samtidig over at flere unggutter viste seg tilliten verdig.

– Samtidig fikk vi mange gode svar på at vi fortsatt har en del å jobbe med, men alt i alt en veldig positiv opplevelse. Det er lenge siden vi har løpt så mye – og så bra som i dag.

Andre omgang fortsatte i samme spor, selv om Sandefjord tok styringen med 3-0 kort tid etter at dommerne blåste i gang den andre omgangen.

Haslum vant til slutt 37-23.

Neste kamp i Skjærgårdslekene er lørdag kl. 15:05 mot Nøtterøy i Nøtterøyhallen.