Haslum sikret seg dansk linjespiller – Haslum

Haslum sikret seg dansk linjespiller

Villads Raahauge Jensen (27) kommer fra svenske OV Helsingborg og har signert under på en avtale med Haslum Håndball. Den store, danske linjespilleren var på prøvespill i Nadderud Arena før sommeren.

– Vi er veldig glade for å tilknytte oss Villads, han har noen spissferdigheter både bakover og fremover som vi kommer til å nyte godt av i sesongen som kommer, kommenterer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno om sin 196 centimeter høye og 105 kilo tunge linjespiller.

– Han har hatt veldig lyst til å flytte til Oslo og har fått seg jobb ved siden av håndballen som gjorde at vi kunne få det til. Vi har vært på utkikk etter linjespiller etter at det ble klart at Martin (Hovde) skulle til Kolstad, så at vi har det på plass nå, er vi veldig glade for, fortsetter Skarpsno og skryter av samarbeidet med agent Jakob Vennegaard i prosessen.

Raahauge Jensen tilknytter seg bæringene i løpet av helgen og ser frem til å spille i REMA 1000-ligaen.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av spillerne, trenerteamet samt menneskene i og rundt klubben. Forhåpentligvis kan jeg være med å bidra med noe erfaring både på og utenfor banen. Jeg mener vi har en spennende sesong i vente og ser et stort potensiale i denne troppen, sier Villads Raahauge Jensen, Haslums nye nummer 4.

Vi ønsker Villads hjertelig velkommen til Haslum!

FAKTA
Villads Raahauge Jensen
Alder:
27 år (30.04.1996)
Fra: København, Danmark
Tidligere klubber: Ajax København, HØJ Elite, Lemvig Thyborøn Håndbold, Team Sydhavsøerne og OV Helsingborg