Stor optimisme og kampklar Felix – Haslum

Stor optimisme og kampklar Felix

Haslum Rød – Haslum Blå 28-24 (16-13). Sesongens første hjemmeseier (!), Felix Lunde tilbake for full maskin og stor optimisme i laget er fasiten etter den interne (og prestisjefylte) treningskampen fredag kveld.

Nei, håndballsesongen er slett ikke over for Haslums del selv om flere lag har tatt sommerferie. De få som er igjen er opptatt med sluttspillet – skjønt Haslum for sin del forbereder seg til kvalifiseringsspill til den øverste divisjonen. Treningsøktene går for full musikk i Nadderud Arena. Og i mangel på motstander arrangerte Haslum en intern kamp.

Tro ikke at det ble noen kosekamp. Nei, internt handler det om prestisje, mye prestisje. 

– Ja, ikke noe å si på tenningen her i gården. Det handler ikke bare om lek og moro, men også å dele ut noen karameller, smiler trener OA etter 2 x 20 minutters spill i Nadderud Arena.

100 PROSENT KLAR

Godt var det i alle fall å se Felix Lunde tilbake i godt «gammelt» slag. Riktig nok var Felix tilbake i spill etter VM-pausen. Men da ble han matchet meget forsiktig. Fredag kveld spilte han i 36 av de 40 minuttene kampen varte og gjorde åtte mål. På en skala fra 0 til 100 sier bakspilleren om sin egen helsetilstand:

– Jeg er tilbake 100 prosent.

Nå tenker han bare mot noen spesielle dager i mai. Per i dag vet han ikke om motstanderen heter Sandefjord, Bergen eller Follo.

– For min del bare gleder jeg meg uansett motstander. Nå har jeg brukt måneder til å bli 100 prosent klar.

Ut ifra fredagens internkamp la han ingen ting i mellom de fysiske utfordringene.

– Jeg er klar til å spille i 60 minutter. Jeg skal kaste meg inn i duellene og tenker ikke på eventuelle konsekvenser. Slik er det nødt til å være.

Det gleder også OA.

– Ja, det ser vanvittig bra ut. Nå kan vi vi bruke Felix uten noen styring fra fysioterapeuten. 

FYLLE HALLEN

Den første kvalifiseringskampen vil sannsynligvis spilles søndag 14 mai. Haslum må fortsette forberedelsene. Klubben har avtalt treningskamper mot Arendal og ROS. 

– Så håper jeg Haslum-publikummet er tilbake når alvoret er tilbake. Jeg har stor tro på at vi skal klare å fylle opp Nadderud Arena når så mye står på spill, sier OA.