Fredrik Syversen (20) klar for Haslum: – Uslepen diamant – Haslum

Fredrik Syversen (20) klar for Haslum: – Uslepen diamant

Bækkelagets lovende playmaker Fredrik Syversen skifter ut Nordstrand Arena med glatte Nadderud Arena fra neste sesong.

– Jeg har kjent Fredrik fra ungdomstiden hans i Bækkelaget. Det er en spiller vi i flere sesonger har forsøkt å signere, og en spiller som kommer til å tilføre oss mye. Han er en veldig talentfull og smart spiller med godt blikk og timing, sier sportssjef Tom-Eirik Skarpsno og fortsetter:

– En uslepen diamant som er spesielt god med linjespiller og har eksplosive finter, som vi mener passer godt med våre øvrige spillere. Får han utviklet fysikken sin enda mer, står det ikke på talentet. For Fredrik kan bli virkelig god om han tar de stegene som vi håper han kommer til å gjøre fra neste sesong i Haslum.

TIDSSPØRSMÅL

Playmakeren selv innrømmer at det vel «egentlig kun var et tidsspørsmål» før overgangen til Haslum skulle bli et faktum.

– Vi har pratet mye de seneste årene og jeg er veldig fan av spillestilen til TES (Tom-Eirik). Ikke minst har jeg supertrua på at vi skal få til noe svært spennende og godt i Haslum de kommende sesongene. Allerede kommende sesong består spillerstallen av en fin blanding mellom rutinerte og unge lovende, fra mitt ståsted en av de mest spennende på lang tid, sier Syversen.

– Jeg bare gleder meg stort og ønsker Haslum masse lykke til resten av sesongen, avrunder ham.

20-åringen har signert en toårskontrakt med bærumsklubben og slutter seg til Haslum 1. juli 2023.