– For ujevne leveranser – Haslum
Bekkestua 20221005. Haslums trener Tom-Eirik Skarpsno under eliteseriekampen i håndball mellom Haslum og Fjellhammer på Nadderud arena. Foto: Annika Byrde / NTB

– For ujevne leveranser

13-13 til pause ble til 30-23 favør bortelaget Halden. Haslum gjorde det vanskelig for seg selv og klarte ikke å løse det utgrupperte forsvaret til bortelaget samtidig som det rant inn 17 baller feil vei i 2. omgang.

Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno prøver å forklare.

– Vi kommer fra en veldig bra treningsuke, der vi har hatt høyt nivå på treningene våre. Faktisk noe av det bedre denne sesongen, om ikke den beste. Både angrep og forsvar har sett veldig bra ut. Men i dag blir vi for passive spesielt i det etablerte angrepsspillet.

– Kampen isolert sett er synonym med den høstsesongen vi har lagt bak oss, at det er for ujevne leveranser fra for mange, dessverre.

Og som om ikke det var nok, her er skadelisten til Haslum i øyeblikket:

  • Martin Hovde (brukket nese og forhåpentligvis tilbake 15. februar vs Runar)
  • Leopold Mortvedt Nicolaus (tretthetsbruddet som har holdt ham ute fra i høst, begynner å se bedre ut. Han deltar etter planen på sin første håndballøkt kommende uke)
  • Anders Teige Bøe (lyskeproblemer, usikker rekonvalesenstid)
  • Stig-Tore Moen Nilsen (forhåpentligvis snart på plass)
  • Matias Haug (problemer med legg, usikkert)
  • Felix Abrahamsen Lunde (i full gang igjen etter sin korsbåndsskade. Tilgjengelig for spill fra 15. februar)

– Det er tunge navn som ramses opp, det er det ingen tvil om. Men vi har de vi har og jobber på hver eneste dag for å bli bedre og vårt medisinske apparat jobber knallhardt for å få skadde spillere tilbake, sier Skarpsno og fortsetter:

– Vi hadde virkelig muligheten til å få med oss noe fra denne kampen. Thomas (Langerud) leverte veldig godt, samtidig som Lasse (Sunde Lid) fortsetter som han gjorde før VM-pausen, bare at i dag spilte han med feber. Det er mye ungt, men veldig mye spennende. Nå har vi en og en halv uke før Runar venter, og noen dager senere er det en viktig kamp borte mot Sandnes.

NB: 16 år gamle Herman Ringså Solberg fikk sin A-lagsdebut da han kom inn på banen noen minutter før full tid. Solberg hospiterer jevnlig med elitelaget og er også kaptein på Norges 2006-landslag. Vi gratulerer!