Martin Hovde til Kolstad – Haslum

Martin Hovde til Kolstad

Norges mest hardsatsende og beste håndballklubb har sikret seg Haslums rekruttlandslagsspiller fra 1. juli 2023. Martin Hovde er rød tvers gjennom og har fått en unik mulighet.

– Selvfølgelig er det kjedelig å gi slipp på en spiller med potensialet til Martin, men for en utvikling han har hatt gjennom årene sine i Haslum. Det er nok en fjær i hatten for oss som klubb å se Martin gå til det som kommer til å bli en klubb å regne med i Europa fra neste sesong, sier hovedtrener og sportssjef Tom-Eirik Skarpsno.

Han gratulerer Kolstad med en sterk signering, og selvfølgelig vanker det en gratulasjon til hovedpersonen selv.

– Martin har fortjent dette. Etter all sannsynlighet står han i Champions League med Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Gøran Johannesen neste sesong. Heldigvis får vi glede av ham det siste halvåret av denne sesongen, sier Skarpsno.

Hovde har signert en toårsavtale med trondheimsklubben.

Haslum kommer tilbake til intervju med linjespilleren når sesongen nærmer seg slutten