Håvard tilbake – klar mot Halden – Haslum

Håvard tilbake – klar mot Halden

Etter et halvår i Sveits, er forsvarssjef Håvard Bjørnskau Johannesen nok en gang klar for å ta på seg den røde trøya.

Det gjør han etter alle solemerker allerede på søndag når Haslum åpner vårsesongen i Nadderud Arena mot Halden (billetter i appen eller på hhk.woow.no).

Bjørnskau Johannesen har signert under på en 1,5-årskontrakt med bærumsklubben, altså ut neste sesong.

– Det har sett veldig positivt ut på trening nå i januar. Han har opprettholdt den fysiske formen i Sveits og er veldig motivert selv for å spille håndball for Haslum igjen, sier Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno.

I tillegg til at Johannesen er tilbake, meldes det om at Felix Abrahamsen Lunde virkelig er på gang etter sin korsbåndskade som har holdt ham ute av spill i nesten 1,5 år.

– Han har trent for fullt i hele januar. Det ser veldig lovende ut, så får vi se hvordan vi matcher han i starten, sier Skarpsno noe kryptisk.

Søndag venter Halden i Nadderud Arena kl. 18:00. Et Halden-lag som tidvis har imponert denne sesongen, men der Haslum var uhyre nære å ta to poeng i høst.

– Den kampen satt i. Vi ledet store deler av kampen, kom i overtall med få minutter igjen, men sløste bort muligheten til å avgjøre. Synd, men den kampen er glemt for lengst – og nå er det denne kampen som betyr noe. Vi har absolutt muligheter til å ta poeng mot Halden, og vi håper publikum møter opp for å se på, sier Skarpsno.

Avkast i Nadderud Arena er kl. 18:00. Haslum-damene spiller toppkamp mot Gjerpen kl. 15:00, og du finner dobbelbillett i appen. Legg søndagen til Nadderud Arena!