Nyttårshilsen fra styrelederen – Haslum

Nyttårshilsen fra styrelederen

Takk alle sammen for innsatsen i 2022. Det har vært utfordrende, og dét på mange plan. Økonomisk er det krevende for alle klubbene våre, og mens breddeidretten sportslig leverer godt er det mer krevende for elitelagene våre. Uavhengig av utfordring har dere alle stått på og jobbet iherdig for å holde aktiviteten i gang.

På starten av et nytt år vil jeg på vegne av styrene i Haslum Håndball få takke for innsatsen i 2022.

Din innsats, enten du er foreldretrener, lagleder, rigger hall eller tribune til kamp, selger billetter, bemanner sekretariat, sørger for at VIP-en ser bra ut før våre partnere kommer, styrer LED eller kube, printer ut kamprapporter, bemanner kiosk eller teiper en vond ankel. Din innsats – ja, den kunne vi ikke vært foruten og det gjør meg stolt å se så mange som bidrar på en positiv måte for Haslum Håndball. Tusen takk!

Sportslig sett har vi hatt mange gode prestasjoner i 2022. Vi har lag kvalifisert til Bring- og Lerøy-seriene for både gutter og jenter, medalje i Norden Cup (G2008), vi har rekordmange spillere på aldersbestemte landslag, vi har en som en av få håndballmiljøer i Norge lag i alle klasser. På tross av gode presentasjoner har det vært en mer krevende høst for elitelagene våre, men de jobber iherdig for å komme sterke tilbake i 2023.

Økonomisk ser vi lys i tunnelen, selv om kostnadsveksten bekymrer. Vi har imidlertid fått gang på sponsorarbeidet og møter en positiv velvilje blant potensielle samarbeidspartnere. Men, fortsett og gi oss tips eller leads om du vet av noen som kunne vært en interessant samarbeidspartner i Haslum Håndball.

Jeg gleder meg til å se dere alle i en hall i 2023.

Dere er uvurderlige – tusen takk og riktig godt nytt år!

På vegne av styrene Haslum Håndball
Tore Solberg

tore.solberg@haslumhandball.no / 934 80 106