Noova utvider partnerskapet i Haslum Håndball – Haslum

Noova utvider partnerskapet i Haslum Håndball

– Vår motivasjon for å bli samarbeidspartner er å støtte under det viktige arbeidet Haslum Håndball representerer, sier Christian Fløistad, porteføljeforvalter hos Noova.

Nå har teknologi- og energiselskapet forlenget sin samarbeidsavtale i tre år. Ved den nye avtalens utløp, vil partene ha samarbeidet i hele åtte år.

Teknologi- og energiselskapet Noova ble etablert i 2005 og leverer energi og teknologi til norsk næringsliv. Enkelt forklart handler det om å hjelpe bedrifter med å redusere energibruken med smart teknologi og løsninger.

– I dagens markedssituasjon er smartere energibruk det smartere valget, sier Fløistad.

Gleden er stor på Haslum-kontoret i Nadderud Arena. Første luke i «romjulskalenderen» er dermed åpnet.

– Denne avtalen gjør at Haslums økonomiske fundament blir sterkere, slik at vi kan oppnå våre mål. Vi setter stor pris på en lojal og trygg samarbeidspartner gjennom flere år, og er glade for forlengelsen, sier Odd Arne Marsteinstredet i Haslum Håndball.

Fløistad avrunder:

– Haslum Håndball bidrar stort til idretten både på bredde- og toppnivå. Et samfunnsengasjement som dette kan Noova støtte med glede. Samfunn og miljø treffer kjernen i våre verdier og det er naturlig å søke synergier sammen.

Besøk noova.no