BDO Asker og Bærum øker og forlenger partnerskapet med Haslum Håndball – Haslum

BDO Asker og Bærum øker og forlenger partnerskapet med Haslum Håndball

BDO Asker & Bærum har vært en trofast partner for Haslum Håndball gjennom åtte år. I høst forlenget de sin innsats, og med det samme doblet de innsatsen. Nå skal det også dryppe mer på bredden og damene.

Haslum Håndball og BDO står for mange av de samme verdier, blant annet viktigheten av bærekraftig utvikling. Noe som vil bli et spesielt satsingsområde med den nye avtalen undertegnet.

– I tillegg er det en svært lojal og god partner som forlenger med oss, og som ser verdien av å ha to topplag for menn og kvinner. BDO er sitt ansvar bevisst og vi gleder oss til det videre samarbeidet, sier Odd Arne Marsteinstredet i Haslum Håndball, og legger til at man allerede kan se BDO-logoen blant annet pryde draktene til damelaget, mens de tidligere har vært på bredde og elite herrer.

Gjennom samarbeidet skal vi styrke BDOs merkevarenavn og omdømme lokalt og regionalt, og ikke minst er BDO en viktig bidragsyter til at Haslum Håndball kan nå sine mål.

– I BDO er vi opptatt av å bidra og være tilstede i lokalmiljøet. Lokal nærhet til kundene våre er også viktig, og et samarbeid med Haslum Håndball gir oss god synlighet for målgruppen, sier Cathrine Sæther Karlsen, daglig leder og partner BDO Asker og Bærum.

Haslum Håndball takker for tilliten og gleder seg til det videre samarbeidet!