Örn solgt til utenlandsk klubb – Haslum

Örn solgt til utenlandsk klubb

Haslum Håndballklubb er kommet til enighet med en utenlandsk klubb om en permanent overgang for Örn Vesteinsson Östenberg. Bakspilleren tilknytter seg sin nye klubb umiddelbart.

Dermed endte Haslum-karrieren med 15 offisielle kamper og 24 mål for spilleren som ankom Haslum foran årets sesong.

Hvem den nye klubben er, forventes offentliggjort i løpet av kort tid.

– Örn har bidratt med masse positivt inn i spillergruppa i løpet av halvåret i klubben. Dessverre har vi ikke klart å få ut det fulle potensialet på håndballbanen, sier sportssjef Tom-Eirik Skarpsno og legger til:

– Vi ønsker Örn alt det beste og takker for innsatsen i Haslum.

Selv har 24-åringen følgende uttalelse i forbindelse med overgangen:

– Jeg er glad for å ha blitt kjent med masse nye mennesker. Jeg ønsker å takke alle disse for min tid i Haslum, og da tenker jeg på det som har vært mine medspillere, men også alle andre i og rundt klubben.

– Jeg håper vi sees i en eller annen hall i fremtiden, samtidig som jeg ønsker laget et stort lykke til resten av sesongen. Forøvrig er jeg også takknemlig for å ha fått være med som trener på Haslum G08 denne sesongen, og ønsker også disse all lykke. Tusen takk for meg, avrunder Vesteinsson Östenberg.