Haslum vil blø for drakta – Haslum
Foto: Hege Bjanes

Haslum vil blø for drakta

Onsdag fikk Haslum seg en real knock out. Søndag må gutta opp i ringene igjen og slå enda kraftigere fra seg når Kristiansand kommer til Nadderud Arena – skal plassen i eliteserien berges.

– Heldigvis er det tett mellom kampene, så da er det en ny mulighet til å revansjere seg. Alt fokus legges på det vi kan gjøre noe med, ikke hva vi ikke kan gjøre noe med, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og fortsetter:

– Vi kan heller ikke legge fokus på hva som står på spill og ytre omstendigheter. Vi tar med oss det positive fra de siste kampene og jobber med å forbedre oss på det som må forbedres. Dette er bare en vanlig seriekamp av 22 kamper. Alle er viktige.

ENKELT OG VANSKELIG

Etter 11 serierunder ligger Haslum nederst med skarve to poeng. Søndagens motstander fra Sørlandet har etter å ha byttet flere spillere fra forrige sesong imponert. Status er 10 poeng etter fem seire og innehaver av den siste sluttspillplassen.

Søndagens aktører møtte hverandre i første serierunde i september i Aquarama. Det ble hjemmeseier 36-30.

– Vi venter oss et ganske voksent lag med både små, kjappe og store, sterke spillere. De har gjort noen svært gode prestasjoner. Men de har også variert en del.

– For oss handler det som å være på siste stående i skiskyting og tenke arbeidsoppgaver – bryte ned til enkle, små oppgaver for hver enkelt spiller. Det settes sammen i lagspillet. Enkelt, men også vanskelig.

TAR NYR GREP

Tom-Eirik røper at han vil ta noen nye grep.

– Vi vurderer det, men det velger vi å ta internt. Vi har en plan i hodet. Får håpe den er genial slik som Benny i Olsenbanden ville ha sagt det.

Avslutningsvis sier treneren:

– Vi gleder oss til å revansjere oss fra onsdag og fighte med hjertet utenpå drakta for å sette to poeng på kontoen.

Avkast i Nadderud Arena søndag klokken 18.00.