Skulle hatt to poeng – fikk ingen – Haslum

Skulle hatt to poeng – fikk ingen

Haslum – Sandnes 29-30 (15-11). Skuffelsen lyste utenpå Haslum-spillerne da sluttsignalet gikk. Hjemmelaget ledet med fem mål drøye ti minutter før slutt, men klarte likevel å tape for bunnkollega Sandnes.

Dermed røk Haslum ned på direkte nedrykksplass.

– Jeg føler meg bare helt tom, sier en svært skuffet lagkaptein Vegard Sørlie Tennfjord etter «fire-poengskampen» i Nadderud Arena.

For det behøvde slett ikke ende slik – på verst tenkelig måte. Haslum førte kampen gjennom hele førsteomgang. Og fortsatte å både score og føre kampen også etter hvilen. Knappe fem minutter senere var ledelsen på seks mål.

Riktignok knappet Sandnes innpå kjempeledelsen midtveis i andre omgang. Men igjen rykket Haslum ifra, anført av produktive målscorere i Even Haugli og Kristian Gjestrud. Men gjestene var både smartere og ville mere i sluttminuttene. Et offensivt Sandnes-forsvar paralyserte Haslum-spillerne. Rogalands-spillerne hentet opp Haslum-ledelsen og snudde det sågar til ettmålsseier.

– Vi hadde egentlig bra kontroll. Men på slutten ble vi unøyaktige og passive, oppsummerer lagkapteinen.

Om hvorfor det ble slik, svarer han:

– Vi blir statiske. Vi hjelper hverandre ikke nok.

På forhånd hadde trenerteamet advart mot et Sandnes-lag som ofte legger om til et veldig offensivt forsvar. Intet unntak i Nadderud Arena denne onsdagskvelden.

– Det stresser oss. Vi vet at det kommer og vi har trent på det. Men utførelsen fungerer ikke.

Gutta får ikke lange pausen før de skal opp i ringene igjen.

– Vi må bare glemme denne kampen fortest mulig og se fremover.