Foran Sandnes-kampen: – Det handler om oss selv – Haslum

Foran Sandnes-kampen: – Det handler om oss selv

Onsdag spilles (hittil) sesongens viktigste kamp når Haslum tar imot tabellnabo Sandnes i Nadderud Arena – to lag som kjemper om en fortsatt tilværelse i den øverste ligaen.

– Det er klart at denne kampen betyr mye. Samtidig må vi tenke arbeidsoppgaver og fokusere på at det er en vanlig seriekamp, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og fortsetter:

– Det handler om oss selv og ikke så mye om begivenheten og motstanderen. Det handler om en bane på 40×20 meter, mellom syv spillere på hvert lag og en kamp med to dommere.

OFFENSIVT FORSVAR

Etter ti serierunder står både Haslum og Sandnes bokført med kun en seier hver og dermed to poeng. Målforskjellen skiller lagene mellom en kvalifiseringsplass for Bærums-laget, mens laget fra Rogaland ligger på en direkte nedrykksplass.

– Jeg forventer en tett og spennende kamp mellom to lag som begge fighter for livet. Sandnes spiller tidvis med et offensivt forsvar, som vi på vår side må løse, forklarer Tom-Eirik.

– Samtidig må vi sørge for at vi beholder roen. Vi må unngå enkle tekniske feil slik at Sandnes ikke får løpt inn enkle mål på oss. Og vi må få styr på deres kjappe spillere i vårt eget forsvar.

MOBILISERE

Haslum har tidligere vist at de kan mobilisere når det gjelder som mest. Serieavslutningen og ettmålsseieren på hjemmebane mot bronsevinner Runar og kvalifiseringskampene forrige sesong huskes fortsatt meget godt. Denne sesongen vant Haslum borte mot Nærbø etter en imponerende opphenting og avslutning, mens Sandes’ eneste seier denne sesongen kom borte mot Kristiansand. I tillegg har vi fått flere andre overraskende resultater (les: tap for storfavoritter).

– Det viser at alle kan slå alle og at ingen kamper i ligaen er gitt på forhånd. Sandens har et bra toppnivå og en del gode enkeltspillere, sier Tom-Eirik.

Haslum er beredt. Bli med på moroa. Avkast i Nadderud Arena onsdag 30. november er klokken 18.30.