Bli medlem i Haslum HK! – Haslum

Bli medlem i Haslum HK!

Bli med, påvirk og bruk din stemmerett!

Haslum Håndballklubb er en selveiende og frittstående organsisasjon med utelukkende personlige medlemmer. Klubben er medlem av NIF gjennom Viken idrettskrets, hører hjemme i Bærum kommune, og er medlem av Bærum idrettsråd.

Vi benytter Spond som medlemsystem og kommunikasjonsplattform. Medlemmer eier selv sine data. De kan oppdateres og slettes av den enkelte. Medlemsavgift betales via Spond – vi anbefaler alle å laste ned appen. Dette gjør dialogen mellom klubb og medlemmer langt enklere.

For å bli medlem må man akseptere og overholde klubbens og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak, samt ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til klubben og andre organisasjonsledd i NIF.

Som medlem har du disse fordelene:

  • Stemmerett på årsmøte.
  • Klubbens eget nyhetsbrev/tilbud fra partnere/klubben send til din e-post (eller via Spond)

For at du som medlem skal få fullt utbytte av medlemskapet ditt, anbefaler vi å laste ned Spond-appen. Hvis du allerede har brukt Spond, så har du alt du trenger. I tillegg ønsker vi at du går inn i Spond-appen og oppdaterer all informasjon i profilen din, slik at all informasjon rundt navn, kontaktinformasjon, fødselsdato etc. stemmer for både deg og evt. barn. Hvis du trenger bistand kan du kontakte eirik@haslumhandball.no.

Priser på medlemskap for 2022:

  • Medlem: 250 kr
  • Familiemedlemskap: 750 kr

Takk for at du ønsker å ta eierskap i Haslum Håndballklubb!

BLI MEDLEM.