– Jævlig skuffende – Haslum

– Jævlig skuffende

Haslum – Fjellhammer 24-31 (13-15). Ekstremt mange tekniske feil, kontringer imot og de fleste spillerne langt under pari – ja da vinner ikke Haslum håndballkamper – heller ikke mot bunnlaget.

–  Jævlig skuffende, konkluderer en svært skuffet Haslum-trener, Tom-Eirik Skarpsno, og fortsetter:

– Jævlig skuffende at vi ikke håndterer stresset bedre.

For det begynte bra selv om det gikk litt i rykk og napp for hjemmelaget. Men i de siste ti minuttene før pause og i hele andre omgang hang ikke Haslum med. Det ble tidlig klart etter hvilen at det hele skulle handle om hvor stor seier Fjellhammer ville ta med seg fra Nadderud Arena.

– Altfor få spillere leverer opp mot det de kan pluss ekstremt mange personlige feil. Jeg er også overrasket hvor mange feil vi gjorde i kontrafasen, forklarer Haslum-treneren.

I pausen forteller han at han var streng i sitt budskap til spillerne.

– Ja, litt streng var jeg. Men de fulgte ikke enkle beskjeder og heller ikke taktikken. Jeg føler ikke at dette skyldes nervøsitet. Derimot er dette kjennetegnede for Haslum.

Like skuffende som den sportslige prestasjonen til Haslum onsdag kveld, var kveldens tilskuertall – 325. Blant dem en ikke ukjent håndballtrener, Kristian Kjelling, selv om han var der i privat regi. Hans lag Drammen skal møte Haslum i den neste hjemmekampen i Nadderud Arena (23. oktober). Han ble ikke skremt:

– Skremt og skremt. Jeg har alltid respekt for motstanderen. Dette var slett ikke den beste dagen til Haslum – de spilte rotete.

Best på hjemmelaget var Anders Teige Bøe med syv mål, hvorav seks mål før pausen.