Thomas stoppet Nærbø – Haslum

Thomas stoppet Nærbø

Nærbø-Haslum 26-27 (15-12). Thomas Langerud var i alle tre hjørnene i Nye Leon; det venstre, det høyre og i det umulige hjørnet. Ja, hele Haslum-laget hevet seg etter forrige kamp og fikk en kraftig revansje.

Ja, undres tid er ikke over. Fra å være nærmest energiløst i siste hjemmekamp mot Bækkelaget, viste samtlige Haslum-spillere seg fra en helt annen side; en vinnerside. Gutsen, viljen og forsvarsspillet var opp over hundre hakk etter fiaskoen hjemme i Nadderud Arena. Og aller bakerst sto Thomas Langerud som en levende vegg.

– Med et solid forsvar blir det også enklere for meg, sier Haslum-målvakten beskjedent. 

Han kom tidlig ut av tellingen på hvor mange skudd han reddet søndag kveld.

– Det er dette som er morsomt. Også jeg har trengt litt tid til å komme ordentlig i gang. I dag var samtlige ekstra giret og ekstra på. Nå vet vi hva som kreves for å vinne tøffe bortekamper – fordi vi trenger de poengene vi kan få, legger målvakten til.

Også Anders Teige Bøe viste seg fra en giftig og produktiv side. Med seks mål ble han lagets toppscorer. Han har virkelig tatt opp hansken etter Benjamin Hallgren.

Fem sekunder før full tid smalt Aleksander Høiness inn seiersmålet fra distanse – en ung spiller som har avgjort kamper tidligere for Haslum. Det er en god vane å ha meg seg videre.