Skutt i filler – Haslum

Skutt i filler

Haslum – Bækkelaget 28-34 (13-19). Gjestene tok kommandoen fra første skudd og lot aldri Haslum komme ordentlig inn i kampen hjemme i Nadderud Arena. Haslum ble til tider skutt i filler.

– Jeg er ikke uenig i det, oppsummer Haslum-kaptein Vegard Sørlie Tennfjord og fortsetter:

– Jeg får også være så ærlig å si at Bækkelaget fikk gjøre hva de ville. Vi klarer ikke å hjelpe hverandre til tross for at Thomas (Langerud) gjør flere gode redninger. Pinlig!

BRETTE OPP ERMENE

Nå skal også sant sies at lagene fulgte hverandre i målprotokollen de første 20 minuttene, dog med et lite Bækkelaget-overtak. Men i de siste ti minuttene før pause raknet det helt for hjemmelaget. Gjestene opparbeidet seg en 6-målsledelse og slapp aldri Haslum inn i kampen igjen.

– Hva skjedde, Vegard?

– Det ble bare halvveis fra vår side. Forskjellen ble mer markant.

– Hva blir sagt i pausen, Vegard?

– Dette kan vi ikke være bekjent av. Vi er totalt uten energi. Jeg aner ikke hvorfor. Skal vi vinne kamper i eliteserien, må alle opp på 100 prosent-nivå.

På tribunen satt tidligere hærfører og nå håndballpensjonist Anders Røe med 490 kamper og 1.636 mål for klubben.

– Var savnet av hærføreren stort?

– Helt klart. Vi er et annet lag uten Anders og et par andre etablerte spillere som har enten lagt opp eller gått til utlandet. Når det er sagt, har vi flere spennende unggutter. Vi som står igjen må alle sammen brette opp ermene, sier lagkapteinen.

PS: De som gledet mest i Nadderud Arena onsdag kveld var Elisabeth Wahlund, Ole-Petter Karlsen og Inge Lise Sveen som kunne feire 20-årsjubileum som moppere. Gratulerer igjen og velfortjente blomster!

Elisabeth Wahlund, Inge Lise Sveen og Ole-Petter Karlsen