Lokalderbyet ingen vil tape – Haslum

Lokalderbyet ingen vil tape

Haslum og Bækkelaget står begge med null poeng etter første serierunde. Onsdag kl. 18:30 venter et hett lokalderby i nye Nadderud Arena

BILLETTER I APPEN ELLER HER.

Én ting er sikkert: Et av lagene vil iallfall ikke stå med null poeng etter 60 spilte minutter på Haslums hjemmebane. Og er det én ting til som er sikkert, så er det at Haslum virkelig har inntrykk å rette opp igjen etter treningskampen mot nevne BSK i Nordstrand Arena i starten av august.

– Vi skal ikke legge for mye i den kampen, men det er klart det ligger noe der som vi ønsker å rette opp inntrykket vårt på, sier trener Ole Andreas Sverre.

I FØRSTE SERIERUNDE

… dro Haslum sørover og til Aquarama for å møte Kristiansand. Det var lenge jevnt mellom lagene, men sørlendingene var hakket hvassere og dro i land seieren, i en kamp der Haslum slet bakover. 36-30.

… tok BSK imot hardtsatsende Kolstad med stjerner som Torbjørn Bergerud, Magnus Gullerud og Janus Smarasson. Det ble langt fra en enkel oppgave for laget fra Oslo øst. Uten førstemålvakt, og tidligere Haslum-gutt, Nikolai Wiig, dro gjestene ifra før pause og så seg aldri tilbake. Til slutt endte det 20-38.

– Det er et nykomponert BSK-lag som kommer til Nadderud på onsdag, og det samme kan man si om oss selv også. Vi gleder oss til endelig å spille hjemme igjen og det er litt ekstra stas å kunne, nok en gang, innvie Nadderud Arena med Bækkelaget som motstander, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og viser til åpningskampen i Nadderud Arena, 8. februar 2015 – en kamp hjemmelaget forøvrig vant med ni mål, 36-27.

Skarpsno legger til:

– Så vidt meg bekjent er det kun Vegard Tennfjord (Haslum-kaptein) på begge lag som er igjen i de respektive stallene fra den gang. I tillegg var jeg hovedtrener for Haslum, samtidig som Jørgen Laug (nåværende BSK-hovedtrener) var assistenttrener for BSK.