Örn Vésteinsson Östenberg klar for Haslum – Haslum

Örn Vésteinsson Östenberg klar for Haslum

Den islandske bakspilleren Örn Vésteinsson Östenberg (23) er klar for Haslum. Han kommer senest fra TV Emsdetten som spilte i 2. Bundesliga sist sesong, men har også spilt for Nøtterøy og Bodø.

Vésteinsson Östenberg er venstreback og rager 195 centimeter over bakken. Sportssjef og hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno er fornøyd:

– Dette er faktisk en spiller som vi jobbet med allerede i januar da Nøtterøy fristilte sine spillere. Han valgte en gang å dra til Tyskland og Bundesligaen, men nå er vi veldig glade for at han skal spille de to kommende sesongene i rødt, sier Skarpsno.

– Han kommer til å tilføre oss etterlengtet skuddkraft fremover og er også en habil forsvarsspiller, men en som vi skal utvikle enda mer der. Han passer inn i filosofien vår og vi tror vi kommer til å få mye glede av ham, sier Skarpsno, som også legger til at i noe av det siste Vésteinsson Östenberg gjorde i Tyskland var å banke inn 11 mål i en kamp.

Vi ønsker velkommen til Haslum!