Christian tilbake som fysisk trener – Haslum
Christian Ekelund Solberg

Christian tilbake som fysisk trener

Christian Ekelund Solberg (31) er tilbake i Haslum og går inn i en 60-prosentstilling som fysisk trener.

Trønderen har tidligere vært tilknyttet Haslum, det siste året jobbet for Haslums hovedpartner Gnist Trening og Helse, men er altså nå tilbake i bærumsklubben og skal jobbe med den fysiske formen til eliteseriespillerne.

– Vi er veldig glade for at Christian har takket ja til å komme tilbake. Han skal ha ansvaret for den fysiske treningen på Haslumskolen i tillegg til å være fysisk trener på elitelaget vårt. Han kjenner klubben godt og vi mener dette er det riktige for Haslum nå, sier sportssjef og hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

Ekelund Solberg er selv også glad over å være tilbake i håndballmanesjen igjen.

– Det er veldig spennende å være tilbake. Det er et nytt prosjekt som startes fra scratch og som virker veldig lovende. Det blir gøy å være en del av toppidrettskultur igjen og delta på kamper – det er noe jeg har savnet den siste sesongen, sier Ekelund Solberg, og legger til:

– Det blir veldig gøy å igjen trene unge utøvere som skal opp og frem via Haslumskolen.

Vi ønsker velkommen tilbake!