Langerud til polsk toppklubb sommeren 2023 – Haslum
Haslum - Kristiansand

Langerud til polsk toppklubb sommeren 2023

En rivende utvikling i Haslum denne sesongen resulterte i flere uttak til rekruttlandslaget. Nå har Thomas Langerud (22) signert for den rykende ferske polske cupmesteren Wisła Płock fra sommeren 2023.

Med tillit i Haslum har også prestasjonene og utviklingen skutt fart.

Sportssjef og hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno:

– En stor dag for Haslum. Nok en gang har vi nådd målet vårt om å utvikle en lokal unggutt til å ta steget utenlands, denne gang fra neste sesong. Det er mange som skal ha skryt for utviklingen hans, men spesielt må vi trekke frem Henrik Ruud Tovås som har vært viktig den siste sesongen, i tillegg til Linn Siri Jensen.

– Heldigvis får vi beholde ham en sesong til og vi gleder oss til å se at han blir enda bedre før vi gir slipp på ham, fortsetter Skarpsno.

Thomas Langerud omtaler det som en drøm som går i oppfyllelse.

– Jeg gleder meg veldig. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Så skal det sies at jeg fortsatt har én sesong igjen i Haslum og håper å utvikle meg godt i løpet av den. Vi skal slå tilbake etter en sesong under pari, sier Langerud.